YRITYS

Tasasähköjärjestelmien suunnannäyttäjä

MAXIMIZED SIMPLICITY AND RELIABILITY

DC ONE syntyi, koska teollisuus tarvitsee huoltovarmemman vaihtoehdon tasasähkösovellusten ja LED-valaisinten tehonsyöttöön. Tehtävämme on ratkaista tämä haaste yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ainutlaatuinen teknologiamme yhdistettynä asiantuntevaan suunnitteluun varmistavat, että onnistumme täyttämään asiakkaidemme vaativat tarpeet.

DC ONE valmistaa kohteen mukaan varusteltuja tasasähkökeskuksia sekä LED-kuormanohjaimia teollisuusvalaisimille vaativiin käyttökohteisiin. Yhtiö panostaa tuotteidensa kehityksessä sekä valmistuksessa ennen kaikkea laatuun, käytettävyyteen ja turvallisuuteen.

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen markkinoiden huoltovarminta tasasähköjärjestelmää, jonka innovatiiviset ratkaisut parantavat energiatehokkuutta, valvonta- ja ohjausominaisuuksia sekä laskevat huollon tarvetta. Käytännössä tämä tarkoittaa edullisempia käyttö- ja elinkaarikustannuksia koko järjestelmälle. Kumppanimme ja asiakkaamme voivat tuntea olonsa huolettomiksi tietäen, että sähkönsyöttö on taattua DC ONE laatua.

ASIANTUNTEVAA PALVELUA

Yhtiössä kulminoituu pitkä kokemus prosessiteollisuuden ympäristöistä sekä sen asettamista vaatimuksista sähkölaitteille ja niiden kunnossapidolle. Laadun takeena pidämme laaja osaamistamme elektroniikan, sähkötekniikan ja järjestelmäsuunnittelun osalta, jonka turvin varmistamme asiakkaallemme alan parhaat tuotteet sekä asiantuntevat palvelut.